Welkom bij Pension Kunst en Kitsch

Pension Kunst en Kitsch, Bad Bentheim, Duitsland

Pension Kunst en Kitsch is een knus, kleurrijk en kindvriendelijk pension in het idyllische centrum van Bad Bentheim. Er zijn 3 ruime kamers en een volledig ingerichte keuken. De kamers beschikken allen over een eigen woonkamer met sat TV en een DVD speler. Er zijn volop Nederlandse boeken en films aanwezig. Ook is er een collectie muziek DVD's.

Vrijheid staat voorop in ons pension! Wilt u vroeg op pad, dan is dat geen enkel probleem. Maar ook uitslapen tot 12 uur kan! Er is een gemeenschappelijke keuken met kookgelegenheid (4 pits electrisch), inclusief oven. Ook is er een wasmachine beschikbaar waar u gebruik van kunt maken.

U kunt bij ons parkeren voor de deur. Het centrum met zijn prachtige kasteel en park zijn op loopafstand. Er zijn volop restaurantjes en knusse winkeltjes, waar men eigen gemaakte likeuren en mosterd verkoopt, of mooie aparte sieraden.

Het kuuroord is op 1 km afstand van het pension. Hier kunt u hier voordelig helemaal tot rust komen. Prijzen in het bad variëren van € 14,- tot € 33,- voor een hele dag met gebruik van alle faciliteiten en een massage en drankje! Op vrijdagavond kunt u tot middernacht terecht in het bad, het is dan prachtig verlicht. Romantischer kan bijna niet.

Ons kindvriendelijke pension ligt ook dicht bij het nieuwe 'Badepark'. Het optimaal uitgeruste zwem- en saunaparadijs verwent u op alle mogelijke manieren. Variërend van sportief zwemmen in het comfortabele belevingsbad tot het nemen van een heerlijk ontspannende sauna in een weldadige omgeving. Actie en ontspanning liggen vlakbij elkaar en brengen jong en oud in vervoering!

Rond Bad Bentheim vindt u verder prachtige plekken waar u tegen zonsondergang nog reeen, herten en wilde zwijnen kunt vinden. In ons pension vindt u een routebeschrijving van een prachtige wandel/fietstocht naar deze plek.

Ons pension is ook heel geschikt om met een groep te huren. Er zijn ook aanbiedingen voor een weekend, midweek of week. Vraagt u hiernaar.

Wij heten u van harte welkom in ons pension in Bad Bentheim.
Ook last-minute boekingen zijn bij ons geen enkel probleem.

Tot ziens in Bad Bentheim!
Hiske en Remco Vaanholt.

 

 

In het pension kan van gratis draadloos internet (FREE WIFI / WLAN) gebruik worden gemaakt.

Zoover